Er zijn diverse redenen dat mensen onbedoeld in de problemen komen:  niet in aanmerking komen voor de voedselbank, schuldsanering, geen werk, uitkering, gezondheidsproblemen, etc.


De stichting is vooral bezig met mensen en minder met regels en cijfers. Het is niet ons streven mensen schuldenvrij te maken maar we proberen wel hun leven een positief tintje te geven waardoor de situatie kan verbeteren. Een goed gevulde tas met boodschappen is al een zorg minder.

 

6 dagen per week worden boodschappen opgehaald en voedselpakketten samengesteld met met diverse boodschappen, bijvoorbeeld zuivel, brood, vlees en groenten. De samenstelling van de voedselpakketten varieërt.    


We ondersteunen nu 22 gezinnen, variërend  van 2 tot 5 personen, voornamelijk uit St. Willebrord, Sprundel en Rucphen. 5 vrijwilligers van de stichting verzorgen deze voedselpakketten.Informatie over de voedselbank.

Werkwijze:


We hopen dat er na een tijdje zoveel ten goede is veranderd dat onze hulp kan stoppen en andere mensen geholpen kunnen worden.