Donateurs

Van mensen met een warm hart die ons willen steunen krijgen we nooit genoeg. Het liefst met een vast maandelijks bedrag.

Ons rekening nummer is NL90RABO0113381735.

Zo kunnen wij gezinnen die het nodig hebben en vooral kinderen in onze omgeving iets extra's geven. Denk bij voorbeeld aan een verjaardagscadeautje, gymschoenen of een blik verf voor "een nieuwe kamer".

Wij zoeken mensen:

Herkent u zichzelf in één van de bovenstaande omschrijvingen, meldt u dan aan via info@stichtinghetwarmehart.nl.

Dankwoord

Speciaal dank aan Van Gogh notarissen, TV krant en de Rabobank voor hun kosteloze medewerking. Ook dank aan meneer van de Poel voor zijn langdurige steun aan de Stichting.

Wij zoeken donateurs en vrijwilligers!

Alvast bedankt!

Eye catchers gaat ons steunen vanuit hun car meeting!

Tijdens hun meeting op 10 april 2016 zal Eye Catchers onze stichting steunen!

Op de facebook pagina van Eye Catchers:
na vele vragen van mensen wat ze mee kunnen nemen om te schenken aan het goede doel het warme hart. ze zullen ontzettend blij zijn met producten die lang houdbaar zijn dus bijvoorbeeld rijst macaroni potjes groente dat soort dingen we hopen dat we wat op kunnen halen die dag!

Kijk ook eens op deze pagina!